Asano dao DVA gola, ali ga jedno NERVIRA! Poslao i poruku za Natha

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 22:02

Asano dao DVA gola, ali ga jedno NERVIRA! Poslao i poruku za Natha

Plasirali se u polufinale Kupa.

Dvostruki strelac Partizana Takuma Asano izjavio je da je zadovoljan svojim izdanjem u pobedi protiv Radnika iz Surdulice u četvrtfinalu Kupa Srbije, ali da ostaje žal za propuštenim šansama.

Crno-beli su u Surdulici slavili 2:1 i plasirali se u polufinale Kupa.

- Sa jedne strane sam zadovoljan postignutim, jer sam dao dva gola i plasirali smo se u polufinale Kupa Srbije, a sa druge sam nesrećan zbog propuštenih šansi. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zaista sam želeo da dam još golova i mislim da se ta želja i videla - rekao je Asano za klupski sajt posle meča.

Asano je istakao i da je daleko od svog igračkog maksimuma.

- Mogu reći da sam sada zaista svoj na svome i da sam se potpuno adaptirao i na klub, zemlju, uslove. Ali ovo je daleko od mog maksimuma, želim i mogu još mnogo više i radiću na tome. Hvala svim saigračima koji su od prvog dana uz mene, koji mi pomažu. Hvala i Nathu na savršenoj lopti za gol. Kao i čitavom timu - zaključio je Asano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.