Asano: Mačva nas je šokirala

Izvor: B92, 17.Apr.2021, 11:18

Asano: Mačva nas je šokirala

Fudbaler Partizana Takuma Asano rekao je da ih je ekipa Mačve iznenadila postizanjem gola u ranoj fazi meča.

Crno-beli su u petak u Šapcu pobedili Mačvu 2:1 posle perokreta u 32. kolu Superlige, golovima Takume Asana i Lazara Markovića.

Partizanovom Japancu to je bio 18. gol za crno-bele.

"Ekipa Mačve je dobro ušla u meč i šokirala nas ranim golom. Ono što je dobro za ovu ekipu je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da znamo da ne treba da paničimo, već da rezonski napadamo gol protivnika i tražimo svoju šansu. Znali smo da je važno da postignemo gol u prvom poluvremenu da bismo mogli hladne glave da odemo na odmor. Mnogo šansi je njihov golman sjajno branio. Ja sam zaista srećan, jer svaki put vidim radost mojih saigrača i šefa Stanojevića kada pobedimo", rekao je Asano za klupski sajt.

Ekipu Aleksandra Stanojevića već u sredu očekuje polufinale Kupa Srbije protiv ekipe Vojvodine.

"Vrlo dobro znam ekipu Vojvodine, tako da tek tu nema opuštanja. U stvari, kad pogledam, u Partizanu nikada nema opuštanja. Pobediš 19 utakmica - svi ti kliču, izgubiš jednu- bude haos. Ja zaista imam pozitivne utiske od ljudi koje srećem, ali malo gde u svetu je to baš tako turbulentno. Tek sada shvatam vaš temperament", zaključio je Asano.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

POBEDIŠ 19 UTAKMICA - SVI TI KLIČU, IZGUBIŠ JEDNU - BUDE HAOS! Asano: Mačva nas šokirala ranim golom

Izvor: Kurir, 17.Apr.2021

Fudbaler Partizana Takuma Asano rekao je da ih je ekipa Mačve iznenadila postizanjem gola u ranoj fazi meča.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.