Asamoa napušta Juventus, verovatno ide u Inter

Izvor: B92, 19.Maj.2018, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asamoa napušta Juventus, verovatno ide u Inter

Fudbaler Juventusa Kvadvo Asamoa najavio je da će napustiti klub na kraju sezone pošto je odlučio da po isticanju ugovora ne potpiše novi.

Internacionalac iz Gane će otići iz torinskog kluba posle šest godina i isto toliko titula prvaka Italije uz četiri nacionalna Kupa, tri Superkupa i čak dva izgubljena finala Lige šampiona.

Kao novi klub nekadašnjeg reprezentativca Gane dugo se spominjao Inter, ali on još uvek nije potvrdio da prelazi u milanski klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Asamoa je već 10 godina u Seriji A, pošto je pre Juventusa četiri godine nosio dres Udinezea.

Podsetimo, juče je odlazak iz novog-starog prvaka Italije najavio i veteran Đanluđi Bufon, dok se spominje da će njegovim putem krenuti i Klaudio Markizio.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.