As Hrvatske se plaši Srbije

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Dec.2017, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

As Hrvatske se plaši Srbije

Komšijski derbi na Evropskom prvenstvu u rukometu se igra 12. januara u Splitu.

Hrvatski rukometaš Manuel Štrlek kaže da veoma ceni reprezentaciju Srbije i da će biti pravi derbi u Splitu na startu Evropskog prvenstva.

- Srbi su kvalitetni i nezgodni, mogu svima da pomrse račune. Moramo da budemo spremni, ne smemo da "izgorimo" jer je pobeda na startu najbitnija za glavu. Samo da nas ne ponese u kontra smeru, da nađemo optimalnu "brzinu". Idemo na dva boda kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u svakoj drugoj utakmici, otvaranja su teška. Utamica protiv Srbije je za mene kao i svaka druga, svejedno mi je da li je protivnik Srbija, Švedska ili Island - izjavio je Štrlek za Jutarnji list.

Odlično levo krilo poljskog Kjelcea, saigrač srpskog reprezentativca Darka Ðukića, očekuje sva tri teška duela u A grupi sa Srbijom, Švedskom i Islandom.

- Svi mečevi biće teški, sa Srbijom su uvek derbiji, Šveđani su sve bolji, brzi su i eksplozivni. Imali su nesreću što su na prošlom Svetskom prvenstvu išli na Francusku, a igrali su možda najlepši rukomet. Island ima vrhunske pojedince i jaku ekipu.

Utakmica između Hrvatske i Srbije igra se 12. januara u splitskoj Spaladijum areni.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.