Arunovićevoj srebro u Kini

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arunovićevoj srebro u Kini

Reprezentativka Srbije u streljaštvu, Zorana Arunović, osvojila je srebrnu medalju i mali kristalni globus na završnom turniru Svetskog kupa u kineskom Putjenu, u gađanju vazdušnim pištoljem.

Aktuelna svetska vicešampionka u finale se plasirala sa četvrtim kvalifikacionim rezultatom, a u nadmetanju za odličje, sigurnim gađanjem obezbedila je mesto na pobedničkom postolju, iza Indijke, Manu Bejker, šampionke sa Olimpijskih igara mladih, prošle godine u Buenoj Ajresu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Arunovićevoj je to treće odličje na završnim turnirima sezone. Prva je od naših strelaca izborila olimpijsku kvotu, a nova medalja doneće joj značajan skok na svetskoj rang listi.

U istoj disciplini, danas je nastupio i Damir Mikec koji je zauzeo sedmo mesto, dok je Andrea Arsović bila dvanaesta u gađanju vazdušnom puškom.

Prvog dana takmičenja u Kini, Milenko Sebić osvojio je srebro u gađanju malokalibarskom puškom u trostavu

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zorana Arunović osvojila srebro vazdušnim pištoljem na finalu Svetskog kupa

Izvor: Danas, 21.Nov.2019

Zorana Arunović se okitila srebrnom medaljom u gađanju vazdušnim pištoljem na finalnom turniru Svetskog kupa u Putjenu (Kina).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.