Arunovićeva odbranila titulu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2018, 20:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arunovićeva odbranila titulu

Reprezentativka Srbije u streljaštvu, Zorana Arunović odbranila je titulu državne prvakinje u gađanju malokalibarskim pištoljem na šampionatu koji je danas počeo u Novom Sadu.

Drugoplasirana na svetskim rang listama, u gađanju vazdušnim i malokalibarskim pištoljem, na ubedljiv način odbranila je titulu najbolje u državi.

Ona je na strelištu novosadske družine odlično gađala i u kvalifikacijama i u finalu, što može da je raduje mesec dana uoči Svetskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvenstva u Južnoj Koreji.

"Nisam u potpunosti zadovoljna tehničkim aspektima svog današnjeg nastupa. Ima tu još dosta da se radi kako se popravili detalji", istakla je uvek dobro raspoložena nova, stara šampionka Srbije.

Za razliku od Arunovićeve, Bobana Momčilović Veličković još uvek ne uspeva da malokalibarskim pištoljem postiže približne rezultate onima koje ima vazdušnim oružjem. Ipak, veruje da će joj narednih 30 dana biti dovoljno da na pravi način tempira formu uoči borbe za svetske medalje i olimpijske kvote.

Tokom naredna dva dana na Prvenstvu Srbije nadmetaće se naši najbolji takmičari u disciplinama puškom. Generalnu probu za Svetski šampionat, članovi nacionalnog tima imaće za 10 dana na međunarodnoj Velikoj nagradi Novog Sada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.