Arteta naciljao traženog sunarodnika?

Izvor: Sportske.net, 22.Feb.2020, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arteta naciljao traženog sunarodnika?

Da li "tobdžije" mogu isplatiti toliku sumu.

Arsenal za vikend dočekuje Everton na "Emirajtsu", "tobdžije" i dalje imaju matematičke šanse da se domognu top pet i vrate se u LŠ, zahvaljujući suspenziji Mančester Sitija.

Sigurno će i od potencijalnog plasmana u elitu zavisiti i transfer želje.

Jedna od njih po pisanju engleskih medija dolazi iz Valensije.

Radi se o mladom Karlosu Soleru koji je dete "slepih miševa". Španac igra u veznom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << delu terenu, ofanzivnih je karakteristika i po ukusu Mikela Artete.

Ostaje da vidimo da li će Arsenal imati dovoljno novca da ispuni finansijske zahteve Valensija, koja izuzetno ceni svog igrača.

Ove sezone je zabeležio dva gola na 15 utakmica Primere, po transfermarktu njegova vrednost ide preko 45 miliona funti što može praviti probleme timu iz Severnog Londona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.