Arteta ironično o VAR-u: Bio je super, sudije su sjajne

Izvor: B92, 12.Nov.2023, 13:37

Arteta ironično o VAR-u: Bio je super, sudije su sjajne

Arsenal je pred svojim navijačima pobedio Barnli sa 3:1, ali je meč završio sa desetoricom.

Fabio Vijeira isključen je u 83. minutu zbog prekršaja u duelu sa Džošom Braunhilom.

Prošle nedelje, menadžer Arsenala Mikel Arteta je bio na udaru britanskih medija zbog izjave da je "VAR sramota", a ovog puta je rešio da bude maksimalno ironičan, pa je otišao u drugu krajnost i "pohvalio" sudije i VAR sistem.

"Molim vas, pitajte me za VAR jer je bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobar. Nadam se da me sada gledaju na TV i da čuju, sudije su tako dobre i ja sam potpuno uz njih, veoma sam konstruktivan", rekao je Mikel.

U drugom intervjuu je dodao slične stvari.

"Morate da me pitate za VAR, bio je savršen. Divno, sudija i VAR su bili vrhunski. Hajde malo da se našalimo i da idemo dalje", dodao je menadžer Arsenala.

Posle 12 odigranih kola Arsenal je na drugom mestu sa 27 bodova, koliko ima i lider Mančester siti koji ima i meč manje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.