Arteta: To nismo bili mi, ali smo izvukli najbolji mogući rezultat

Izvor: B92, 30.Apr.2021, 12:53

Arteta: To nismo bili mi, ali smo izvukli najbolji mogući rezultat

Trener Arsenala Mikel Arteta izjavio je da je nezadovoljan zbog neorganizovane igre u prvom poluvremenu utakmice protiv Viljareala u polufinalu Lige Evrope.

Arsenal je u Španiji izgubio od Viljareala sa 2:1, u prvoj polufinalnoj utakmici.

Ipak, Arteta je istakao da veruje da njegova ekipa može da se plasira u finale.

"Nismo hteli da izgubimo, ali način kojim se utakmica razvijala, gubili smo 2:0 sa desetoricom, ovo je verovatno najbolji rezultat koji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << smo mogli da izvučemo. Bila su dva različita poluvremena. U većem delu prvog poluvremena to nismo bili mi, bili smo neorganizovani, nismo bili precizni sa loptom i nismo dovoljno kontrolisali utakmicu", rekao je Arteta za BT Sport, preneo je Skaj.

Viljareal je na poluvremenu vodio sa 2:0, a Arsenal je u 73. minutu iz penala uspeo da postigne važan gol na gostujućem terenu pred revanš u Londonu.

"Nismo bili dovoljno opasni, nismo imali želju da napadamo u šesnaestercu, ali smo u drugom poluvremenu bili potpuno drugačiji. Navikli smo da Bakajo Saka dobro igra ove sezone, ali to nam govori da moramo da radimo više, jer ne možemo uvek da se oslonimo na njega", naveo je trener londonske ekipe.

Revanš utakmica na programu je 6. maja od 21h u Londonu.

"Uveren sam, imamo šanse da pobedimo u dvomeču, to je sigurno", ocenio je Arteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.