Arsović, Maksimović i Todorović prve u Sloveniji

Izvor: Beta, 17.Jan.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsović, Maksimović i Todorović prve u Sloveniji

BEOGRAD, 17. januara 2015. (Beta) - Reprezentativke Srbije u streljaštvu Andrea Arsović, Ivana Maksimović i Dragana Todorović osvojile su u subotu prvo mesto na Internacionalnom takmičenju vazdušnim oružjem u Rušama, u Sloveniji.

Reprezentativke Srbije su u takmičenju vazdušnom puškom zauzele prvo mesto sa ukupnim rezultatom 1242,1 krugova.

Pored ekipnog prvog mesta, Andrea Arsović je bila prva i u pojedinačnoj konkurenciji. Ona je na prvom takmičenju u godini >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << trijumfovala sa 206,8 krugova.

Drugo mesto sa 205,5 krugova zauzela je Snježana Pejčić iz Hrvatske, a na trećoj poziciji nadmetanje je završila takodje takmičarka iz Hrvatske Tanja Perec sa 185 krugova.

"Prezadovoljna sam finalnim rezultatom. Ovo je izuzetan početak godine, polako hvatam ritam za naredna takmičenja. Sutra me ovde u Sloveniji čeka još jedan nastup, a onda kreću pripreme za Veliku nagradu Kuvajta, gde idem sa trenerom", izjavila je Arsović nakon uručivanja medalje.

Foto: www.serbianshooting.rs

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.