Arsenalu nokaut umesto poklona (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenalu nokaut umesto poklona (VIDEO)

Šampionske nade Tobdžija su ozbiljno poljuljane posle najtežeg poraza u sezoni na gostovanju Sautemptonu

Mnogi Englezi su na „Boksing dej“ otvorili poklone i obradovali im se, a Arsen Venger je umesto darova ispod jelke naleteo na nagaznu minu u vidu Sautemptona i odleteo u vazduh. Arsenal je gostovao na jugu Engleske i doživeo najteži poraz u sezoni pošto je probuđeni Sautempton odigrao meč sezone i slavio sa ubedljivih 4:0. A moglo je biti i ubedljivije...
>> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << />
Božićni praznici na Ostrvu kao da su dali neku čaroliju Svecima koji su bili u očajnoj formi pošto su u prethodnih pet mečeva osvojili samo jedan bod uz četiri poraza. Ekipa Ronalda Kumana je bukvalno raznela Arsenalovu odbranu u paramparčad.

Bomba Kuka Martine u 19. minutu je najavila debakl Tobdžija. Desni bek je evrogolom sa 25 metara umalo pocepao mrežu Petra Čeha. Ali to je bio samo početak Arsenalovih muka. Mesut Ozil je bio poptuno izolovan, a bez njegovih lopti je neupotrebljiv bio i Žiru. Međutim, odbrana je bila još veći problem Arsenala. Šejn Long je ostao sam u 55. minutu pred golom gostiju i duplirao prednost, pošto je prethodno faulirao Koščelnog, ali mu je sudija progledao kroz prste.

Ubrzo je Arsenalova odbrana još jednom pala na ispitu. Sam kao dug u petercu, Žoze Fonte je posle kornera zakucao loptu  glavom u mrežu Tobdžija, da bi Long drugim golom na meču posle asistencije Tadića u nadoknadi vremena stavio tačku na najgoru partiju Vengerovog tima ove sezone i ozbiljno poljuljao sve optimiste koji su se ponadali da je Arsenal najozbiljniji kandidat za titulu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.