Arsenalu neće biti lako

Izvor: B92, 21.Okt.2019, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenalu neće biti lako

Fudbaleri Šefild junajteda i Arsenala stavljaju tačku na deveto kolo engleske Premijer lige.

Forma dva tima uoči reprezentativne pauze garantuje nam sjajnu borbu na Bramal Lejnu, gde Arsenalu neće biti nimalo lako.

"Tobdžije" u meč ulaze iz serije od pet utakmica bez poraza, kao trećeplasirani tim uoči ovog kola, a trenutno peti nakon pobeda Lestera i Čelsija.

Arsenal večeras (21.00) ima lepu šansu da izbije na treće mesto Premijer lige. Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << neće mu biti lako pošto gostuje tvrdom Šefild Junajtedu na čije je poslednje četiri utakmice palo maksimum dva gola. Dvojka je 1,95, dupla šansa 1X 1,84, a 0-2 gola 2,03. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Šefild Junajted - Arsenal.

S druge strane, Junajted je impresionirao u prvih osam utakmica u povratničkoj sezoni u Premijeršipu, uključujući i jak otpor Liverpulu krajem septembra (0:1).

Menadžer Arsenala Unaj Emeri može da računa na najjači sastav, u ekipu se vraća bek Ektor Beljerin, na raspolaganju za startnih 11 su kapiten Granit Džaka i Mateu Genduzi, dok je pred dilemom da li da počne sa Lukasom Toreirom ili Danijem Sebaljosem.

U napadu nema mnogo komplikovanja, Bakajo Saka i Pjer-Emerik Obamejang su udarne snage, dok se čeka da konačno proradi i Nikola Pepe.

U prethodnih šest susreta u Premijer ligi, polovina je okončana bez pobednika, dok Arsenal ima dva trijumfa. Šefild čeka prvu pobedu na Bramal Lejnu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukleti Arsenal gubi u Šefildu, da li su oštećeni? (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Istorija se ponavlja...Pisali smo nedavno da je Arsenal u istoriji Premijer lige samo jednom uspeo da slavi u Šefildu...Bilo da su igrali sa Venzdejom ili Junajtedom, fudbaleri Arsenala su se u najvećem broju slučajeva kući vraćali pognutih glava, a izgleda da će tako biti i večeras..."Blejdsi"...

Nastavak na Sportske.net...

Kletva i dalje traje, Arsenal se iz Šefilda vraća bez bodova! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Okt.2019

Samo jednom su u istoriji takmičenja slavili u ovom gradu...Spuštena je zavesa i na deveto kolo Premijer lige, utakmicom između Arsenala i Šefild junajteda, odigranom na stadionu povratnika u najviši rang takmičenja...Uspeli su "Blejdsi" da savladaju ekipu iz Severnog Londona, meč je okončan...

Nastavak na Sportske.net...

NEK U LONDONU OPET BUDE MUK: Zvezda večeras (21.00) gostuje Totenhemu

Izvor: Kurir, 22.Okt.2019, 00:18

Samo jako: Srpski prvak bez bele zastavice ulazi u okršaj s ranjenim „pevcima“, a pošto se meč igra u glavnom gradu Engleske, mnogi su se setili Arsenala i gola Duleta Savića

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.