Arsenalu bod na Sent Džejms Parku

Izvor: B92, 06.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenalu bod na Sent Džejms Parku



Fudbaleri Njukasla i Arsenala igrali su nerešeno 1:1, u zaostalom meču trećeg kola Premijer lige. Vođstvo lideru doneo je Emanuel Adebajor posle samo četiri minuta, a izjednačio je Stiven Tejlor sredinom drugog poluvremena.

Arsenal sada ima četiri boda prednosti u odnosu na prvog pratioca Mančester Junajted, ali novi remi znači da su dobili samo 4 od poslednjih 9 mečeva u svim takmičenjima, posle 14 u prvih 15 utakmica.

Njukasl je izgubio prethodna >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dva meča na svom terenu i mediji su već počeli da dovode u sumnju sposobnost Sema Olardajsa da vodi takvu ekipu, ali je bod protiv »Tobdžija« podigao moral u ekipi.

Meč je počeo loše za domaći tim – N'Zobgbija je poklonio loptu Ebueu na svojoj polovini, Ebue je prosledio Adebajoru, a ovaj posle atraktivnog prijema pogodio mrežu.

Njukasl je od tog trenutka bio bolji tim, a najaktivniji je bio Stiven Tejlor, koji je imao tri odlične prilike. Drugu od njih pretvorio je u gol – centrirao je Žeremi, Smit je glavom prebacio loptu, Martins se sklonio i omogućio defanzivcu da postigne gol.

Njukasl u subotu dočekuje Birmingam, a Arsenal će ponovo na severoistok, jer u nedelju gostuje Midlzbrou.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.