Arsenalovi planovi propadaju

Izvor: B92, 19.Maj.2022, 21:25

Arsenalovi planovi propadaju

Mnogi planovi koje je Arsenal spremao za leto mogli bi da propadnu zbog njihovog pada na petu poziciju.

Kako ta pozicija ne vodi u Ligu šampiona, automatski mnogi igrači neće uzeti u razmatranje prelazak u klub koji sa klupe vodi Mikel Arteta.

Jedan od takvih igrača je i Gabrijel Žezus, koji se ovog proleća pominjao kao prioritet za Arsenal kada je dovođenje napadača u pitanju.

Kako navode engleski mediji, Mančester siti je postavio otkupnu cenu od >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oko 60 miliona evra za brazilskog napadača, pa je to još jedan od razloga kojih Žezusa na kraju možda nećemo u dresu Arsenala, jer na "Emiratima" nisu sigurni da li se isplati dati toliki novac za Brazilca.

Arsenal je prošlog leta potrošio oko 170 miliona evra na pojačanja, najviše od svih premijerligaških klubova.

Glavni cilj Arsenala kada su pojačanja u pitanju jeste napadač, a osim Žezusa spominju se imena poput Dominika Kalverta-Luina, Tamija Abrahama i Džonatana Dejvida.

Aleksander Lakazet i Edi Nketija ovoga leta napuštaju Arsenal i biće zanimljivo videti ko će pojačati napad ekipe Mikela Artete.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.