Arsenalov način - Razbacivanje pa analiza!

Izvor: Sportske.net, 14.Avg.2020, 14:42

Arsenalov način - Razbacivanje pa analiza!

Čelnici "tobdžija" pripremaju inspekciju.

"Tobdžije" su već par sezona u finansijskim problemima.

Glavni problem, prema pisanju engleskih medija, je počeo još od produžetka ugovora Mesuta Ozila. Nemac zarađuje neverovatnih 350 hiljada funti, partije ne odgovoraju visini plate, te je kreativac postao nešto poput 'dežurnog krivca'.

Prošlog leta je, uz finansijske (ne)mogućnosti, kupljen Nikola Pepe iz Lila za sumu od 80 miliona evra. Transfer ide >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u ratama, prva je bila 20 miliona i to je navodno jedan od glavnih razloga zbog čega je Pepe došao a ne Vilfrid Zaha, Palas je hteo odmah pun iznos.

Sada je sportski sektor "tobdžija" predvođen Eduom najavio unutrašnju istragu i analizu, glavna tačka jeste kupovina reprezentivca Obale Slonovače. Pepe je u drugom delu sezonu podigao kvalitet svojih partija, ali još uvek nedovoljno da opravda uloženo.

Čelnici veruju u svog igrača, analiza će biti samo finansijske prirode, to jest kako u post-korona tržišu izbeći ovakve ogromne troškove.

Ova vest dolazi u danu kada je potvrđen i prelazak Vilijana. Brazilac dolazi na "Emirajts" kao slobodan igrač iz Čelsija, ali njegova plata i bonusi će dobrano 'oštetiti' budžet Arsenala, možda i previše za jednog igrača od 32 godine.

Sa druge strane, u planu je da čak 55 ljudi sa "Emirajtsa" dobiju otkaze, u planu su i otpuštanja skauta zbog finansijski nepovoljne situacije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.