Arsenal želi Kasiljasa ovog leta

Izvor: B92, 09.Apr.2014, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal želi Kasiljasa ovog leta

Golman madridskog Reala Iker Kasiljas nalazi se na meti Arsenala, prenose engleski mediji.

Informaciju da 'tobdžije' žele Kasiljasa otkrio je fudbaler londonskog kluba Santi Kasorla, koji je izjavio da bi njegov sunarodnik već ovog leta mogao da se nađe u Arsenalu.

"Poručio sam mu da napusti Španiju i postane prvi golman Arsenala", rekao je Kasorla.

32-godišnji Kasiljas se trenutno bori za mesto prvog golmana ’kraljevskog kluba’ sa Dijegom Lopesom. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Lopes je zamenio Kasiljasa na mestu prvog golmana ’kraljevskog kluba’ prošle sezone, kada je Žoze Murinjo vodio tim, a uspeo je da ga zadrži i kada je Karlo Ančeloti preuzeo klupu Madriđana.

Kasiljas ove sezone dobija priliku u Ligi šampiona i Kupu kralja, dok Lopes brani u Primeri.

Kasiljasu ugovor sa Realom, inače, ističe 2017. godine, a on je pre mesec dana rekao da planira da igra do 40. godine i da mu je želja da karijeru završi u ’kraljevskom klubu’.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Arsenal želi Kasiljasa ovog leta

Izvor: B92, 09.Apr.2014

Golman madridskog Reala Iker Kasiljas nalazi se na meti Arsenala, prenose engleski mediji...Informaciju da 'tobdžije' žele Kasiljasa otkrio je fudbaler londonskog kluba Santi Kasorla, koji je izjavio da bi njegov sunarodnik već ovog leta mogao da se nađe u Arsenalu..."Poručio sam mu da napusti Španiju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.