Arsenal u „generalki“ savladao Lapovce

Izvor: KGsport.info, 13.Avg.2017, 22:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal u „generalki“ savladao Lapovce

Fudbaleri Arsenala pojačani i spremni dočekuju start prvenstva i ekipu Jošanice iz Novog Pazara

Posle nekoliko probnih utakmica fudbaleri Arsenala danas su sa 3:0 (1:0) pobedili ekipu Lokomotive iz Lapova i pokazali da spremno dočekuju start u Zoni „Morava“ i prvi susret na svom terenu sa Jošanicom iz Novog Pazara.
Fudbaleri palilulskog zonaša pripreme za narednu sezonu danas su okončali u jačem sastavu od onoga koji se u proteklom prvenstvu borio za opstanak. >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << Bili su bolji tim u toku cele utakmice i zasluženo pobedili ekipu Lokomotive iz Lapova, koja je u protekloj sezoni osvojila četvrto mesto u Šumadijskoj ligi. Gosti su došli sa samo jednim rezervnim igračem i nisu mogli da isprate ritam koji su diktirali igrači domaćeg tima.
U 22. minutu izvanrednim udarcem sa oko 25 metara kapiten Stefanović poslao je loptu u levi gornji ugao golmana Krstića. Desetak minuta kasnije prvi ozbiljniji udarac na gol Arsenala uputio je Matanović, inače Kragujevčanin, koji je nastupao i za Šumadiju 1903, ali je lopta za malo završila preko gola Milanovića.
Kapiten Zlatko Stefanović (crni dres) postigao je efektan pogodak za Arsenal na današnjoj utakmici sa Lokomotivom
U drugom poluvremenu domaći tim je odigrao još brže i efikasnije. Međutim, gosti se nisu predavali i u 52. minutu pripretili su preko Golubovića, ali je iskusni golman Milanović, koji je došao iz cerovačkog Partizana, uspešno intervenisao. Sredinom drugog dela susreta brzonogi Jekić posle prodora preko leve strane šutirao je sa dvadesetak metara, ali je golman gostiju loptu poslao u korner.
U finišu susreta Arsenal je postigao još dva gola. U 80. minutu Jekić je bio precizniji i sa 2o metara je savladao golmana Lokomotive. Tri minuta pre kraja susreta konačan rezultat postavio je iskusni Otović, koji je zbog zakašnjenja ušao desetak minuta pre kraja susreta.
Iz kluba nam je otišao samo golman Rafailović u Karađorđe iz Topole, ali smo na njegovo mesto doveli golmana Milanovića iz Partizana iz Cerovca. Tražimo i još jednog mlađeg golmana. Ekipu smo pojačali sa povratnicima Simićem i Rakićem, kao i sa četvoricom bonus igrača iz Apolona 4, Mihajlovićem, Avramovićem, Polovinom i Obradovićem. Očekujem da nam se pridruže još neki mladi igrači iz Radničkog 1923, tako da ćemo spremno dočekati narednu sezonu – rekao je za KG sport. info Dragan Parezanović, predsednik Arsenala.
ARSENAL – LOKOMOTIVA (L) 3:0 (1:0)
Stadion: U naselju Palilule.
Gledalaca: 30.
Sudija: Đorđe Stevanović.
Pomoćnici: Dušan Đurić, Maja Jovanović (svi iz Kragujevca).
Strelci: Stefanović u 22, Jekić u 80. i Otović u 88. minutu.
ARSENAL: Milanović, Obradović, Simić, Baroš, Ignjatović, Rakić, Mihajhlović, Nedeljković, Avramović, Stefanović, Jekić. Igrali su još: Živković, Janjoš, Đurić, Polovina, Jugović,Otović.
LOKOMOTIVA: Krstić, Blagojević, Matić, Matanović, Božović, Jeftović, Solunac, Zdravković, Golubović, Marković, Jakovljević. Igrao još: Jocić.
Narednog vikenda počinje nova sezona u Zoni „Morava“. Arsenal u prvom kolu dočekuje Jošanicu, a Sušica ekipu Bana iz Raške. Bresnički zonaš Slavija je gost novajlije u ligi LFK Mladost u Lučanima, što je u stvari druga ekipa lučanskog superligaša.
Tekst i foto: M. Jovičić

Nastavak na KGsport.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.