Arsenal siguran kao domaćin

Izvor: UživoFudbal.com, 01.Feb.2015, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal siguran kao domaćin

Ekipa Arsena Vengera ubedljivo je slavila u Londonu protiv Aston Vile. Seriju golova Arsenal je počeo već u 8 minutu kada je Žiru pogodio za 1:0. Ipak do kraja prvog dela rezultat se nije menjao.

U drugom delu Arsenal je kažnjavao svaku grešku odbrane Aston Vile. Već je u 56. minutu Ezil nakon kontre povećao na 2:0 a samo sedam minuta kasnije Teo Volkot postiže pogodak za 3:0. To nije bilo sve od golova na Emirejtsu, jer je sa jedanaest >> Pročitaj celu vest na sajtu UživoFudbal.com << metara Kazorla povisio na 4:0 a u zaostavnom vremenu Belerin je dodao i peti pogodak za konačnih Aston Vila – Arsenal 5:0

Ovaj ubedljiv poraz povećaće pritisak na menadžera domaćih, Pola Lamberta jer njegova ekipa već osam utakmica ne zna za pobedu a još poražavajuće je podatak da su u tom periodu postigli samo jedan gol.

Arsenal se sa nova tri boda vratio u borbu za mesto koje vodi u Ligu šampiona i nalazi se na petoj poziciji na tabeli Premijer lige.

Nastavak na UživoFudbal.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta UživoFudbal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta UživoFudbal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.