Arsenal puca po šavovima: Tuča na treningu i varanje žene

Izvor: Blic, 09.Feb.2014, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal puca po šavovima: Tuča na treningu i varanje žene

Arsenal više nije lider Premijer lige, doživeo je katastrofu na gostovanju Liverpulu (1:5) i kao po pravilu, nesreća ne ide sama, pa je "vrljav veš" iz redova tobdžija počeo da izlazi na površinu.

Kako navodi "Nedeljni Telegraf", dan pre meča na Enfildu došlo je do tuče na treningu između Pera Mertesakera i Jaje Sanoga, zbog čega je nemački štoper imao masnicu ispod oka, a ni on ni mladi napadač nisu kažnjeni.

Glavobolju Arsenu Vengeru zadaje i nedisciplina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer, kako prenosi "San", jedan od fudbalera je veče uoči duela sa Liverpulom celu noć proveo sa bikini modelom i prema njenim rečima nije delovao zainteresovano za fudbal.

"Nije uopšte izgledao kao da ga zanima meč. Tražio je da ostanem celu noć, poptuno je bio lud", ispričala je anonimna devojka kako se provela sa oženjenim igračem Arsenala.

Tobdžije su u subotu razoružane u prvih 20 minuta, koliko je Liverpulu bilo potrebno da postigne četiri gola, na kraju slavi sa 5:1 i pretekne londonskog rivala.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Arsenal puca po šavovima: Tuča na treningu i varanje žene

Izvor: Dzungla.org, 09.Feb.2014

Arsenal više nije lider Premijer lige, doživeo je katastrofu na gostovanju Liverpulu (1:5) i kao po pravilu, nesreća ne ide sama, pa je „vrljav veš“ iz redova tobdžija počeo da izlazi na površinu.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.