Izvor: MozzartSport.com, 05.Jul.2020, 10:55

Arsenal prodaje trio za Partija

Idu Genduzi, Lakazet i Toreira

Zalaufao se tim Mikela Artete i vratio optimizam u glave Arsenalovih navijača. Još više kad je posle pobede nad Vulverhemptonom rekao da je prostor za napredak ekipe prilično veliki, mada je istakao i da je prostor za greške u prelaznom roku – veoma mali. Ali bar oko jednog imena su se svi na Emirejtsu saglasili: Tomas Parti je prvi pik Tobdžija za letnji prelazni rok.

Problem je samo što Arsenal baš i ne stoji finansijski >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najbolje, a samo za obeštećenje morao bi da Atletiku plati 50.000.000 evra. Toliko trenutno nema, pa su u Londonu smislili plan, kako piše Dejli Mejl: prodaće Arsenal Matea Genduzija, Lukasa Toreiru, čak i Aleksanda Lakazeta kako bi finansirali dolazak beskrompromisnog veziste iz Gane.

Plan je takođe da se sa Pjer-Emerikom Obamejanom, kome ističe ugovor na leto 2021, produži saradnja i da on ostane u klubu. Mnogo će teže biti zadržati Danija Sebaljosa. A najteže je sa Mesutom Ozilom, koji nedeljno inkasira 350.000 funti i nema problem ni da sedi na tribinama za te pare. Sa druge strane, Henrih Mhitarjan će verovatno ostati u Romi.

Arteta je uveren: ako uprava na čelu sa direktorom Eduom bude na visini zadatka Arsenal bi naredne sezone mogao da se značajno približi vrhu. Međutim, Arteta je i realan – samo da se približi vrhu.

Prostor za grešku je veoma, veoma mali. Razlika između dva najbolja tima i ostalih je zaista velika i svi pokušavaju da ih sustignu. Tu je šest, sedam, osam, možda čak i svih devet timova koji se bore za Ligu šampiona i moraćemo da budemo vrlo pametni kad budemo donosili odluke“, upozorava Arteta.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.