Arsenal pravi strašan tim – potpisao i Haverc

Izvor: B92, 28.Jun.2023, 22:17

Arsenal pravi strašan tim – potpisao i Haverc

Dosadašnji fudbaler Čelsija i nemački reprezentativac Kai Haverc potpisao je dugoročni ugovor sa Arsenalom, saopštio je engleski vicešampion.

Britanski mediji navode da je Arsenal platio Čelsiju obeštećenje od 70 miliona evra.

"Kai je igrač vrhunskog kvaliteta. On će doneti dodatnu snagu u naš vezni red i raznolikost u našu igru. Želimo dobrodošlicu Kaiju i njegovoj porodici u Arsenal. Svi smo uzbuđeni što ćemo početi da radimo s njim kada uskoro >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << budemo startovali sa predsezonskim treninzima", izjavio je menadžer Arsenala Mikel Arteta, prenosi zvanični sajt kluba.

Nemački fudbaler će se novom klubu priključiti početkom jula, a u Arsenalu će nositi dres sa brojem 29.

"Ovaj klub ima tako veliku istoriju, nadam se da možemo mnogo toga da postignemo. Mentalitet u timu Arsenala je veoma visok i to možete da osetite. To je bio jedan od razloga zašto je bilo tako teško igrati protiv Arsenala u poslednje vreme. Cilj je osvajanje trofeja i daću sve da to uradim za navijače i sve u klubu", izjavio je Haverc.

Haverc (24) je pre Čelsija igrao za Bajer iz Leverkuzena. On je prošle sezone za Čelsi odigrao 47 utakmica i postigao je devet golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

NOVA SARADNJA ČELSIJA I MILANA: Veznjak na San Siru (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jun.2023, 10:43

Doputovao je u Italiju...Dosadašnji fudbaler Čelsija i povremeni engleski reprezentativac Ruben Loftus-Čik nastaviće karijeru u Milanu, prenose italijanski mediji...Loftus-Čik je doputovao u Milano gde će posle lekarskih pregleda biti predstavljen kao novo pojačanje "rosonera"...Čelsi bi trebalo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.