Izvor: SrbijaNet.rs, 13.Jan.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal pozajmio Velingtona Levanteu

Uprava engleskog fudbalskog premijerligaša Arsenala prosledila je danas brazilskog internacionalca Velingtona na pozajmicu španskom Levanteu do kraja sezone, saopšteno je na sajtu "tobžija". Velington (18) je član omladinske reprezentacije Brazila, a zbog činjenice da još nijednom nije nastupio za A tim "karioka"

Nastavak na SrbijaNet.rs...






Povezane vesti

Velington Silva u Levanteu

Izvor: B92, 13.Jan.2011

Uprava Arsenala poslala je u četvrtak brazilskog internacionalca Velingtona Silvu na pozajmicu u španski Levante do kraja sezone...Silva, koji je pre nekoliko dana napunio 18 godina, nije dobio britansku dozvolu za rad iako je član omladinske reprezentacije Brazila...Tako su čelnici kluba iz Londona...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaNet.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaNet.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.