Arsenal pojačan dočekuje Šahtjor

Izvor: S media, 18.Okt.2010, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal pojačan dočekuje Šahtjor

Ekipa Arsenala konačno će igrati u "normalnom" sastavu posle brojnih povreda nekih od ključnih igrača.

Na teren bi u duelu sa Šahtjorom, u četvrtom kolu gupe H, posle mesec dana pauze trebalo da se vrati kapiten Sesk Fabregas. Pored njega na raspolaganju Arsenu Vengeru očekuje se da budu i centarfor Niklas Bendtner i brzonogi Teo Volkot.

Francuski stručnjak će tako, posle mnogo problema sa sastavljanjem tima ove sezone, opet imati na raspolaganju veći broj igrača koji konkurišu za startnih 11.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Venger preti Fabregasom

Izvor: Blic, 19.Okt.2010, 01:10

Navijači Arsenala konačno bi mogli u timu da vide Seska Fabregasa. Reprezentativac Španije je trening pred duel sa Šahtjorom na „Emiratima“ odradio bez problema i samo od menadžera Arsena Vengera zavisi da li će istrčati na teren...Fabregas je od velikog značaja za igru Arsenala, ali francuski...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.