Arsenal pikirao Tadićevog saigrača, stiže već u januaru?

Izvor: Sportske.net, 30.Okt.2018, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal pikirao Tadićevog saigrača, stiže već u januaru?

Londonski tim već poslao prvu ponudu.

Trener Arsenala označio je poziciju levog beka kao najkritičniju, iako na prvi pogled izgleda da je ona dobro pokrivena. Tu je Sead Kolašinac, Naćo Monreal, a i Mejtland Najls može da pokrije tu poziciju.

Ipak, niko od njih nije trenutno na raspolaganju Emeriju, pa prinudno tu poziciju mora da pokriva Džaka.

Upravo zbog ovih problema on želi da pojača konkunreciju, a prva meta je Ajaksov Nikolas Taljafiko. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Dvadesetšetogodišnji Argentinac je u Ajaks stigao u januaru iz Independijentea za četiri miliona funti. Odmah je pokazao o kakvom se igraču radi i da nije bez razloga imao i 10 nastupa za nacionalni tim.

Arsenal je poslao prvu ponudu u iznosu od osam miliona funti, ali Ajaks smatra da je to premalo i da će cena ovom levom beku još da raste.

Moraće Emeri još novca da izvadi ukoliko želi da dovede ovog igrača. Sigurno da ne bi voleo da mu se ponovi situacija kao protiv Palasa gde Zaha muči Džaku u odbrani.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.