Arsenal odustao, Milanu otvoren put do novog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2019, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal odustao, Milanu otvoren put do novog pojačanja!

Sve bi trebalo brzo da bude završeno.

Prema najnovijim saznanjima koje je večeras preneo italijanski novinar Fabricio Romano, ''Rosoneri'' imaju ''određene ruke'' da angažuju talentovanog vezistu Empolija Ismaela Benasera.

Ovaj 21-godišnji Alžirac je bio i na meti Arsenala, čiji je član u mlađim kategorijama bio i pre dolaska u Empoli pre dve godine za milion evra.

Međutim, pomenuti izvor navodi da ''Todbžije'' ipak nisu spremne da sada za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Benasera plate 16 miliona evra, pa praktično Milan više nema pravu konkurenciju u pokušaju da ga angažuje i narednih dana se očekuje finalizacija ovog transfera.

Njegovi agenti će doputovati u Italiju tokom ove nedelje, a na Benaserov dolazak će morati da se sačeka, jer je još uvek sa Alžirom na Kupu Afričkih Nacija i čeka ga duel sa Senegalom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.