Arsenal nije siguran - Lou kost ili let od 200 miliona ovog leta?

Izvor: Sportske.net, 05.Maj.2018, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal nije siguran - "Lou kost" ili let od 200 miliona ovog leta?

U klubu traje borba za prevlast, i niko ne zna šta će na kraju odlučiti. Sa malim budžetom nema ništa od velikog imena na klupi, Luis Enrike je otpao. Buvač jeste solucija, ali se čeka presuda iz Amerike!

Zaključak je, posle svega da niko živi ne zna šta će se desiti sa Arsenalom.

Dok mediji prenose navode iz Republike Srpske da je Željko Buvač viđen za trenera, postoje i druge informacije da je klub odlučio da poveća budžet kako bi privukao veće ime.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Sa 50 miliona funti u prelaznom roku, Arsenal nema šta da traži ni naredne sezone u borbi za top 4, a nijedno od velikih imena ne razmišlja o klupi "Gunera".

Luis Enrike je tražio preveliki novac, ne samo za transfere, već i platu za sebe i stručni štab, pa je klub odustao.

Sa druge strane i dalje se pominju lou-kost rešenja kao Murinjov pomoćnik, Rui Faria, ili neko od bivših igrača, kapiteni Vieira ili Arteta.

Čini se da u klubu dok se Venger sprema za oproštaj nema baš jasne ideje jer traje borba za premoć između direktora Sanilehija, šefa skautske službe Mislintata, predsednika Gazidisa i gazdinog sina Krenkea.

Odlučiće ipak sam vlasnik, "Tihi Sten" Krenke, Amerikanac bi morao da uloži najmanje 200 miliona funti u pojačanja, ako želi da privuče veliko trenersko ime, nekoga poput Anćelotija ili Alegrija.

To bi podrazumevalo dovođenje igrača poput Marsijala ili Mareza velike promene u odbrani, možda i prodaju Beljerina, ali pitanje je kako privući igrače bez Lige šampiona.

Venger kaže da nije njegovo da predloži naslednika, ali i da jeste, niko ga ne bi poslušao, on je isključen iz takvih razgovora pre nekoliko meseci, kao i transfer politike što je ubrzalo odlazak iz kluba.

Šta će se na kraju desiti ostaje da vidimo, ali za sada ništa ne upućuje na to kojim će putem klub krenuti.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.