Arsenal ne staje – stigao kopljanik

Izvor: B92, 14.Jul.2023, 16:32

Arsenal ne staje – stigao "kopljanik"

Holandski defanzivac Jurijen Timber novi je član Arsenala, potvrdio je klub.

Timber je drugo pojačanje u letnjem prelaznom roku za "tobdžije", nakon što je prethodno na "Emirejts" stigao Kai Haverc.

Doskorašnji štoper Ajaksa stiže u London za oko 45 miliona evra, a sa ekipom Mikela Artete je potpisao petogodišnji ugovor.

Uprkos tome što su mu tek 22 godine, već ima 121 zvaničan nastup za "kopljanike", a sa tom ekipom je osvojio dve titule i jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kup.

Bio je član reprezentacije Holandije kako na poslednjem Evropskom prvenstvu, tako i na Svetskom prošle godine u Kataru. Za "lale" ima 15 nastupa.

Uskoro se očekuje i ozvaničenje saradnje sa Deklanom Rajsom iz Vest Hema, koji će postati najskuplji igrač u istoriji Premijer lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.