Arsenal napravio pakleni TRIO: Za 80 miliona evra!

Izvor: Mondo, 29.Jul.2019, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal napravio pakleni TRIO: Za 80 miliona evra!

"Tobdžije" će narednih dana dobiti novog krilnog napadača.

Pjer-Emerik Obajemang - Aleksandr Lakazet i novajlija, Nikola Pepe!

Oni će činiti zvezdani trio napadača Arsenala, jer je u ponedeljak potvrđeno da će dojučerašnji napadač Lila narednih dana proći lekarski pregled i potpisati ugovor sa "tobdžijama".

Još u subotu je bilo poznato da je londonski klub spreman da ga plati 80 miliona evra, očigledno impresioniran onim što je francuski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ofanzivac pokazao u tom klubu od 2017. godine.

A pokazao je mnogo!

Pepe napušta Lil posle 37 postignutih golova na 79 utakmica, a britanski "Skaj sports" ne ostavlja prostor za iznenađenje.

"Očekivano je da Pepe u narednih nekoliko dana prođe lekarski pregled. 'Skaj sports' saznaje da je dogovor sa Lilom postignut i da je igrač takođe pristao da dođe u Arsenal. Očekuje se da 24-godišnji napadač ove nedelje postane fudbaler Arsenala", saznali su engleski novinari.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.