Arsenal kreće po prvo pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal kreće po prvo pojačanje!

Ovaj fudbaler je velika želja "Tobdžija", uprava spremna da preduzme konkretne korake.

Poznato je da je Arsenal veoma zainteresovan za Rajana Frejzera iz Bornmuta.

Fudbaler iz Škotske je sezonu završio sa 14 asistencija u Premijer ligi, što je drugi najbolji rezultat takmičenja, iza Azara koji je imao 15 asistencija.

Interesovanje "Tobdžija" je posebno probudila činjenica da Frejzer ulazi u poslednju godinu ugovora sa "Trešnjicama", uprava kluba sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Vitalitija" pokušava da produži saradnju sa jednim od najznačajnijih igrača, ali pregovori su stopirani, pa su u klubu sa južne obale svesni moraju ovog leta da ga prodaju, inače neće zaraditi ništa na njegovom odlasku.

Tako su postavili cenu za njegove usluge, traže 30 miliona funti (oko 34 miliona evra), a poznato je i da 20% od zarade duguju škotskom Aberdinu, iz kojeg su Frejzera i doveli u svoje redove.

Arsenal se ipak nada da će moći da se dogovore oko manje cifre, imaće oskudan budžet ovog leta, posebno ako ne slave protiv Čelsija u finalu Lige Evrope.

Ukoliko ipak izbore Ligu šampiona, imaće nešto veći budžet, pa nema sumnje da će "Trešnjice" 29. maja navijati za pobedu "Gunera" u Bakuu.

Dobra stvar za Arsenal je to što se Mančester junajted povukao iz trke za potpis škotskog fudbalera, Liverpul je donekle zainteresovan, alil su na "Enfildu" svesni da ne mogu da mu ponude veliku minutažu, što su u Severnom Londonu svakako spremni da učine.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Euforija raste, Zvezda na pragu velikog pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 23.Maj.2019

Navijači će biti oduševljeni...Kako "Eurohoops" prenosi, povratak Ognjena Kuzmića u redove Crvene zvezde je sve izvesniji...Prema njihovim saznanjima, srpski reprezentativac će se ovog leta rastati sa madridskim Realom, a sa "crveno-belima" već pregovara oko saradnje...Ništa još uvek nije gotovo,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.