Arsenal konačno rešio pitanje direktora!

Izvor: Sportske.net, 07.Maj.2019, 12:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal konačno rešio pitanje direktora!

Stigla potvrda iz Brazila, "Nepobedivi" ponovo u Arsenalu.

Sven Mislintat se nije dugo zadržao u redovima kluba sa "Emirata", Nemac je proveo tek četrnaest meseci na ovoj poziciji pre odlaska.

Za taj period je pogodio sa transferima poput Obamejangovog, Toreirom ili Lenom koji je u poslednje vreme podigao formu.

Jedan od razloga rastanka se navodi da je finansijska (ne)moć da se takmiči sa ostalim bogatim klubovima Engleske i Evrope.

Za naslednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nemca su bili viđeni Monći pa i Overmars iz Ajaksa, Španac se vratio svojoj Sevilji posle neuspešne operacije Roma dok će Holanđanin za sada ostati u Romi.

Danas je iz brazilskih medija potvrđeno da će poziciju sportskog direktora zauzeti nekadašni igrač "Tobdžija" Edu Gaspar, koji je trenutno na poziciji koordinatora nacionalnog tima Brazila.

Arsenalu će se pridružiti posle Kopa Amerika sa Selekaom, zna "Tobdžije" u dušu. Igrao je za njih pet godina, uključujući sezonu gde je bio deo "Nepobedivih".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.