Arsenal izgubio gde nije smeo, Čelsi preživeo!

Izvor: Mondo, 16.Dec.2018, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal izgubio gde nije smeo, Čelsi preživeo!

Osam meseci Sautempton nije slavio na svom stadionu, čitavu 2018. godinu nije dao tri gola, a sve to uspeo je za 90 minuta protiv Arsenala.

Teško popodne za londonske klubove na samom jugu Engleske!

Čelsi je za pola sata postigao dva gola u akcijama u kojima je ključni bio Eden Azar, da bi u poslednjih pola sata strahovali i za bod - međutim, uspeli su da "odole" protiv Brajtona (2:1), dok iste sreće nije bio i njihov veliki rival i konkurent Arsenal. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Tobdžije" su gostovale Sautemptonu, jedinom timu koji ove sezone nije upisao pobedu na svom stadionu (osam meseci), ali tim novog menadžera Ralfa Hasenhitla.

Dani Ings je u prvom poluvremenu postigao dva gola (20' i 44'), uspeo je Henrik Mkhitarjan (28' i 53') da izjednači rezultat, međutim iako nas je Arsenal ove sezone navikao na preokrete - ovoga puta nisu uspeli da ga izvedu.

Čarli Ostin je ušao sa klupe i u 85. minutu postigao treći gol na meču, prvi put da su "sveci" dali toliko u 2018. godini, a odbrana je do kraja susreta izdržala napade Arsenala - 3:2!

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.