Arsenal i Vest Hem očima ne veruju, za trenere moraju da plate više nego za igrače!

Izvor: Sportske.net, 04.Dec.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal i Vest Hem očima ne veruju, za trenere moraju da plate više nego za igrače!

Želje londonskih klubova kao vrhunski igrači, moraju da plate obeštećenje...

Vest Hem i Arsenal žele nove trenere, tačnije "Guneri" su smenili Emerija, Ljungberg je privremeno rešenje, mada bi mogao da ostane do kraja sezone. Arsenal nema rešenje, Alegri ih je odbio, Poketina prošlost sprečava, Arteta će čekati šansu u Sitiju, a prva meta je, kako se saznaje, bio Brendan Rodžers.

Međutim, Lester je za Irca tražio obeštećenje, klauzula je 17 miliona evra, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kako bi ga pustili. Nije ni jasno zbog čega bi bivši trener Liverpula i Seltika sada seo na klupu "Gunera" kada sa Lesterom može da se bori za Ligu šampiona.

Vest Hem hoće Beniteza umesto Pelegrinija, ali problem je takođe klauzula. Španac je napustio Njukasl, otišao za veliki novac u Aziju, na klupi Dalijen Jifanga zarađuje više od 13 miliona evra po sezoni.

Kako bi ga pustili da se vrati u PL, čelnici kluba su bili jasni, Vest Hem mora da im isplati oko dve godišnje plate Beniteza, odnosno 26 miliona evra. Naravno, "Čekićari" su ostali zapanjeni, oni to sebi ne mogu da priušte.

U svakom slučaju, dobri treneri su na ceni, pa sada neki vrede više od igrača...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.