Arsenal i Junajted gube trku, Francuska je obećana zemlja!

Izvor: Sportske.net, 07.Jul.2020, 11:11

Arsenal i Junajted gube trku, Francuska je obećana zemlja!

"Doge" izuzetno finansijske jake.

Napolitanci su blizu otkupa neverovatnog Viktora Osimena iz Lila. Ofanzivac "doga" će doneti čak osamdeset miliona evra francuskom klubu, koji nastavlja sa odličnim unovčavanjem igrača. Prošle godine Pepe, ove Nigerijac.

Ali to ne znači da će Lil izgubiti na kvaliteti, novinar Kristof Teror prenosi kako su "doge" otvorile pregovore sa Gentom oko Džonatana Dejvida.

Kanađanin je imao odličnu sezonu, zabeležio je 23 >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << gola i deset asistencija na 40 odigranih mečeva. Ima svega dvadeset godina, veliki je zalog za budućnost, ne čudi da su ga pratili i premijerligaši poput Arsenala i Mančester Junajteda, ali izgleda da je uprava Lila konkretnina.

Spekuliše se da bi ponuda od 30 miliona evra završila kupovinu Kanađanina.

   

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.