Arsenal bez sedmorice prvotimaca protiv Kelna!

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsenal bez sedmorice prvotimaca protiv Kelna!

Dobre vesti i za Crvenu Zvezdu, čini se da Arsen Venger neće "zapinjati" u grupnoj fazi Lige Evrope.

Kako prenosi "Gol", Arsen Venger je rešio da odmori čak sedam prvotimaca za predstojeći duel protiv Kelna u okviru grupne faze Lige Evrope.

Francuski stručnjak je rešen da odmori što veći broj igrača za duel petog kola Premijer lige protiv Čelsija, pa će tako na teren "Emiretjs" stadiona izvesti "šarenoliku" postavu.

U timu neće biti Mesuta Ozila, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Aleksandrea Lakazeta, Petra Čeha, Lorana Kosielnog, Denija Velbeka, Erona Remzija i Granita Džake.

Što se tiče Ozila, prema poslednjim informacijama Nemac je odlučio da ne produži ugovor sa klubom, više o tome u nastavku.

Ozil prelomio! https://t.co/3hKuEGhZvD

— Sportske.net (@sportske) 13. септембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DOBRA VEST ZA ZVEZDAŠE: Vengeru Liga Evrope nije prioritet, odmaraće standardne prvotimce

Izvor: HotSport.rs, 13.Sep.2017

Arsenal je svakako veliki favorit u grupi sa Crvenom zvezdom, Kelnom i Bate Borisovom, ali dobra vest za ove klubove je što će tobdžije u ovom takmičenju igrati sa maltene drugim timom.. Kako prenosi „Gol“, Arsen Venger je rešio da odmori čak sedam prvotimaca za predstojeći duel protiv Kelna...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.