Arsenal bez Salibe i u derbiju sa Sitijem

Izvor: B92, 24.Apr.2023, 16:54

Arsenal bez Salibe i u derbiju sa Sitijem

Vilijam Saliba, defanzivac Arsenala, mogao bi da propusti i derbi u Premijer ligi sa Mančester sitijem.

Lider na tabeli u sredu gostuje šampionu na Etihadu u meču koji će, po mnogima, biti možda i odlučujući kada je reč o borbi za titulu.

Arsenal ima pet bodova prednosti i dva susreta više u odnosu na "građane", ali menadžer "tobdžija" Mikel Arteta najverovatnije neće moći da računa na Salibu.

Jedan od najboljih u timu iz Londona u prvom delu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezone ne igra već mesec dana zbog povrede leđa.

U klubu strahuju da on ima ozbiljnu povredu i da bi izlazak na teren pre vremena mogao da prouzrokuje da ostanu bez njega i na duži period.

Iako Arsenal nije potvrdio koja dijagnoza je u pitanju kod Salibe, veruje se da ima problem sa jednim od pršljenova u donjem delu leđa.

Saliba se povredio 16. marta na utakmici sa Sportingom iz Lisabona.

Proteklih dana počeo je lagano da trenira, ali medicinski tim poručuje da oporavak ne ide kako se očekivalo i da će on verovatno biti van ekipe i na utakmici u sredu.

Arsenal je na poslednja tri susreta igrao nerešeno i primio sedam golova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.