Arsen Venger: Prvi sam kandidat za klubu Bajerna

Izvor: RTS, 09.Nov.2019, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsen Venger: Prvi sam kandidat za klubu Bajerna

Arsen Venger mogao bi postati novi trener minhenskog Bajerna. Francuski stručnjak demantovao je medijske izveštaje da ima više opcija za klupu Bajerna, naglasivši da će naredne nedelje razgovarati s čelnicima bavarskog giganta.
Bavarci su u potrazi za novim trenerom pošto su otpustili Niku Kovača posle poraza od Ajntrahta u Bundesligi.

Nemački Bild je ranije ove nedelje tvrdio da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se Venger ponudio Bajernu, a potom su mediji preneli da je izvršni direktor Bajerna Karl Hajnc Rumenige navodno rekao da Francuz nije opcija za novog trenera.
Venger je to demantovao i izjavio da su se Rumenige i on dogovorili da naredne nedelje razgovaraju o mogućnosti da preuzme Bajern.  
"Rumenige me je nazvao u sredu, kratko smo pričali. Rekao mi je da će Hans-Diter Flik voditi ekipu u naredne dve utakmice. Pitao me je da li bih želeo postati novi trener Bajerna. Odgovorio sam mu da nisam razmišljao o tome, ali da ćemo se sresti naredne nedelje kada se vratim iz Dohe. Kada dobro razmislim daću mu konačan odgovor", rekao je Venger u razgovoru za Bein Sports.
Legendarni francuski stručnjak je prošle godine, posle 22 na klupi, napustio Arsenal i od tada je bez posla.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.