Arnold: Moraćemo da budemo skoro perfektni ako hoćemo titulu

Izvor: B92, 11.Jul.2023, 23:48

Arnold: Moraćemo da budemo skoro perfektni ako hoćemo titulu

Fudbaler Liverpula Trent Aleksander Arnold izjavio je da "redsi" moraju tokom naredne sezone da igraju skoro perfektno, ako žele da osvoje titulu.

Liverpul je prošlu sezonu završio na petoj poziciji, dok je Arsenal u samom finišu izgubio u trci za titulu od Mančester sitija.

"Da li bismo želeli da završimo peti sledeće sezone? Ne. Želimo da osvajamo ligu, želimo da budemo u trkama za titulu u Engleskoj i Ligi šampiona. Znamo kako da osvojimo ligu, znamo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako da izazovemo Siti i da igramo sa njima, a mi moramo da budemo skoro savršeni tokom cele sezone ako želimo titulu", istakao je Trent Aleksander Arnold.

Ostaje da se vidi na kojoj će poziciji igrati Arnold u narednoj sezoni s obzirom na to da na poziciji desnog beka "škripi" defanzivno, a selektor Engleske Geret Sautgejt mu je dao šansu u veznom redu, kao i Jirgen Klop uostalom krajem sezone.

Arnold je prošle sezone odigrao 47 utakmica u svim takmičenjima, imao 10 asistencija i postigao četiri gola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.