Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 21:29

Arnautović o najvećem dvojcu današnjice: Došli su sa druge planete da osvoje sve trofeje i nestanu

"Nije fer govoriti ko je bolji ili ko je gori između Ronalda i Mesija, moramo se osećati srećno što živimo u njihovo vreme", rekao je temperamentni napadač

Želite sjajne odgovore? Dajte reč Marku Arnautoviću. Napadač reprezentacije Austrije, srpskog porekla, ponovo je oduševio javnost svojim izjavama. Ovoga puta one su se ticale najvećeg dvojca današnjice Kristijana Ronalda i Lionela Mesija.

Arnautović nije imao nameru da se upušta >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u poređenje kvaliteta dvojice asova, već poručuje da su svi ljudi iz sveta sporta privilegovani što su u situaciji da žive u njihovo vreme.

"Kada govorimo o Kristijanu Ronaldu, moram da napomenem da on nije čovek. Šta drugo da kažem, Mesi i Ronaldo nisu sa naše planete. Došli su iz daleka da budu uspešni u svakoj ligi i postignu mnogo golova. I ne samo to, došli su osvoje sve trofeje i zatim ponovo nestanu", rekao je Ronaldo.

(1,55) ITALIJA (3,80) AUSTRIJA (7,00)

Već deceniju i po traje ogromno rivalstvo na terenu.

"Postoji nekoliko igrača koji su ostavili trag u fudbalu. Oni su ga promenili, podigli na viši nivo. Uvek je bilo onih koji su se izdvajali od ostalih. U najsavremenije doba, ako bismo morali da izaberemo dvojicu najboljih, ne bismo razmišljali više od sekunde. Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo su pružili fudbalu i vernim navijačima mnogo trenutaka prave čarolije".

KRISTIJANO RONALDO NAJBOLJI STRELAC EP - 1,75

Arnautović se nada da se "čarolija" neće uskoro završiti.

"Nepotrebno je reći ko je bolji ili ko je gori od njih dvojice. To nije fer. Mi koji koji smo tu moramo se osećati srećno što živimo u njihovo vreme. Dali su nam toliko toga za više od deset godina. Obijica su u godinama, Portugalac ima 34, a Argentinac 34, pa bi trebalo da budemo srećni sve dok ih budemo imali u akciji", poručio je napadač Šangaja.

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.