Arnautović: Nisam srećan, volim i navijam za Srbiju

Izvor: N1 televizija, 07.Okt.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arnautović: Nisam srećan, volim i navijam za Srbiju

Napadač reprezentacije Austrije Marko Arnautović rastužio je 30.000 srpskih navijača u Beču.

"Orlovimi" su porazom od 3:2 propustili šansu da overe plasman na Svetsko prvenstvo, a priliku da se iskupe imaće u ponedeljak protiv gruzije u Beogradu.

"Nije mi drago, ali ja fudbaler, profesionalac. Gledam da svaku utakmicu igram 100 odsto i da pobedim. Volim Srbiju, cela familija mi je odande i sad navijam da Srbija pobedi Gruziju i ode na Svetsko prvenstvo", >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << rekao je Arnautović.

"Danas smo bili jači, imali smo bolje šanse, dali tri gola. Srbija sada igra kod kuće za prolaz, nadam se punoj "Marakani" i plasmanu na Mundijal".

Fudbaler Vest Hema nije zamerio srpskim navijačima na zvižducima. Bilo je i aplauza.

"Bilo je malo i zviždanja, što je normalno. Ljuti su što ne igram za Srbiju, ali hiljadu puta sam rekao da to nije moja greška. I ja tu ne mogu ništa".

Arnautović je naglasio i da on nije bio strelac trećeg pogotka, a otkrio je i razloge lošeg izdanja Srbije.

"U prvom poluvremenu nisu igrali loše. Oni znaju da igraju, oni su Srbija i imaju fenomenalne igrače. Napravili smo dobar presing i onda to nije srpska igra. Treći pogodak nije moj, nisam ni dodirnuo loptu", dodao je Arnautović.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.