Arnautović: Misle da je i dalje rat – Srbin sam, ali ne mrzim BiH

Izvor: B92, 15.Nov.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arnautović: Misle da je i dalje rat – Srbin sam, ali ne mrzim BiH

Reprezentativac Austrije Marko Arnautović spreman je na pritisak sa tribina i brojne zvižduke u meču sa Bosnom i Hercegovinom.

Austrija dočekuje BiH u četvrtak u Beču u presudnom meču u borbi za plasman u Ligu A Lige nacija, u kojem mora da pobedi "Zmajeve" ako želi da osstane u igri za prvo mesto u Grupi 3.

"Očekujem da će me navijači izviždati, ali ne smem dozvoliti da me događanja na tribinama izbace iz takta, moram ostati koncentriran na fudbal. Srbin >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sam, ali ne mrzim ni Bosnu, ni Hrvatsku niti bilo koju drugu slovensku zemlju. Razumem da ljudi na Balkanu i dalje misle da smo u ratu, ali za mene rat više ne postoji. Svima želim sve najbolje", rekao je Arnautović.

S druge strane, bosanskohercegovački tim može da priušti i minimalan poraz zbog pobede od 1:0 u prvom susretu, jer ima šest bodova više od rivala.

"Ovo je za mene utakmica kao i bilo koja druga, samo što ću dobro razumeti šta protivnici pričaju na terenu", rekao je drgi Srbin iz austrijskog tima Aleksandar Dragović.

Austrija i BiH igraju od 20.45 na "Ernst Hapel" stadionu u Beču.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.