Armani se pojačao pred Zvezdu

Izvor: MVP.rs, 14.Mar.2017, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armani se pojačao pred Zvezdu

Miroslav Raduljica je dobio pomoć na svojoj poziciji.

Sredinom marta se retko obavljaju transferi. Ipak, Emporio Armani je odlučio da pojača sastav američkim centrom, Kejlebom Tarzuvskim (24, 211). Klub i igrač su dogovorili saradnju do kraja sezone.

Ovaj Amerikanac poljskog porekla, bivši je studenta univerziteta Arizona, gde je bio saigrač Dušanu Ristiću. I ne samo to. Već mu je i bio prava konkurencija, jer srpski košarkaš nije dobio pravu >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << šansu dok Tarzuvski nije napustio koledž.

Takođe, Tarzuvski je nekada važio za velikog talenta. Ima odlično telo, agilan je i odlično poznaje košarku. Ipak, niko ga nije izabrao na NBA Draftu 2016. godine, pa je šansu za angažman morao da potraži preko NBDL-a, tačnije Oklahoma Siti Blua. Centar je u ovom razvojnom timu Tandera u proseku beležio 10 poena i 7.3 skoka, uz 63 odsto šuta za dva. Važi za velikog borca i sličan je igraču kakav je Ognjen Kuzmić.

Emporio Armani će sada imati dva klasična centra, Tarzuvskog i Miroslava Raduljicu.

(foto: Sports Illustrated)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.