Armani na ivici već u četvrtfinalu

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armani na ivici već u četvrtfinalu

Aktuelni šampion u prvoj rundi plej-ofa Serije A gubi od Avelina 2:1 i u petak će kao gost igrati za "preživljavanje".

Vladimir Micov i Nemanja Nedović sa ekipom Armanija su na korak od eliminacije, već u četvrtfinalu plej-ofa italijanskog prvenstva.

Avelino je u prvom meču u Milanu došao do "brejka", a u sredu je pred svojim navijačima slavio rezultatom 69:62 (21:18, 18:11, 10:21, 20:12) i poveo u seriji 2:1.

Reprezentativac Italije Ariel Filoj ubacio >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je 16 poena, a Demonte Harper i Ajk Judano po 14 poena. Kod Armanija, koji će u petak morati da trijumfuje u gostima kako bi izborio "majstoricu", Andrea Ćinćarini je bio najefikasniji sa svega 12 poena.

Micov je za 34 minuta na parketu zabeležio devet poena, a Nedović za 14 minuta pet poena. Ako čudi mala minutaža reprezentativca Srbije, verovatno je još čudnije što je Litvanac Mindaugas Kuzminskas, prošle sezone doveden iz NBA lige, igrao samo pet minuta i ostao bez učinka.

Prvi polufinalista postao je Sasari, trenera Đanmarka Poceka, koji je sa 3:0 u seriji eliminisao Brindizi. Prolaz je "overen" pobedom 87:92 na samom jugu Apeninskog poluostrva.

Sasari čeka boljeg iz duela Armani - Avelino, a u drugoj polovini "kostura" igraju Kremona - Trst (trenutno 2:0) i Venecija - Trento (2:0).

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Armani odmah na ivici, Cibona "načela" Cedevitu

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019

Aktuelni šampion u prvoj rundi plej-ofa Serije A gubi od Avelina 2:1 i u petak će kao gost igrati za "preživljavanje". Micić preboleo poraz od CSKA, uzbudljiv početak finala u Hrvatskoj...Vladimir Micov i Nemanja Nedović sa ekipom Armanija su na korak od eliminacije, već u četvrtfinalu plej-ofa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.