Armani iz Milana želi da ima filijalu u ABA ligi

Izvor: B92, 10.Maj.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Armani iz Milana želi da ima filijalu u ABA ligi

Predsednik Armanija iz Milana Livio Proli potvrdio je da postoji interesovanje za Nemanju Nedovića, dok je istakao da klub želi da se proširi 'na druge lige'.

"Nemanja Nedović i Amadeo Dela Vale su interesantni igrači, ali plej-of će sve odlučiti", rekao je Proli za "La Gazzetta dello Sport".

Prethodnih nedelja pojavile su se informacije da je gotovo sve rešeno oko transfera srpskog košarkaša u Armani i da će zaraditi šest miliona evra za tri sezone.

>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />Pored spekulacija, Proli se dotakao i ideje da klub ima filijalu u Francuskoj, Nemačkoj ili ABA ligi.

"Naša ideja je da imamo udeo u nekom stranom timu u ligama u Francuskoj, Nemačkoj ili ABA", kaže Poli.

Livio Proli nije produbljivao priču da li bi se radilo o nekom razvnojom timu koji bi 'brusio' igrače i kasnije ih slao u 'grad mode'.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

'Armani' želi filijalu u ABA ligi?

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2018

Prvi čovek kluba iz evropske prestonice mode dao je izjavu koja svedoči da "Armani" želi da ima tim u regionalnom šampionatu...Regionalna liga iznedrila je u prošlosti mnogo kvalitetnih igrača od kojih su mnogi kasnije nastavljali karijere u najjačoj ligi na svetu...Pošto se na "Jadranu" takmiče...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.