Armadi batine u Milanu! (foto)

Izvor: Sportske.net, 28.Sep.2017, 19:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Armadi" batine u Milanu! (foto)

Veliki broj navijača hrvatskog šampiona stigao je u Milano povodom utakmice drugog kola grupne faze Lige Evrope, protiv "Rosonera".

Riječani su stigli u velikom broju da podrže svoje ljubimce protiv italijanskog velikana.

Milan večeras od 21:05h dočekuje Rijeku, a čak 5000 navijača hrvatske ekipe došlo je da podrži svoj tim.

Oko 200 navijača Rijeke našlo se u blizini "San Sira", odakle im policija nije dozvoljavala da se pomere.

Držali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su ih na naplatim mestima i po sat i po vremena, a onda su ih oko 16h sproveli do samog stadiona.

Gostujućim navijačima navodno nije bio dozvoljen ni odlazak u WC, a u jednom trenutku su pristalice hrvatskog kluba pokušale mirno da izađu iz policijskog okruženja, međutim to im se obilo o glavu.

Italijanska policija je u tom trenutku počela da baca suzavac na njih, a onda su primenili i silu, kako su ih oko 10 minuta batinali pendrecima.

Nakon toga situacija se smirila, a prema navodima hrvatskog "Indeksa", sedmorica navijača Rijeke završilo je u pritvoru.

Rijeka fans in Milano earlier today [via https://t.co/ny4tWSTvhj] pic.twitter.com/QDV1W14JBg

— Meytar Zeevi (@RossoneriBlog) 28. септембар 2017.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Uhapšena sedmorica navijača Rijeke u Milanu

Izvor: RTS, 29.Sep.2017, 12:41

Italijanska policija uhapsila je u noći između četvrtka i petka u Milanu sedmoricu navijača fudbalskog kluba Rijeka koji su pravili nerede na utakmici protiv Milana u Ligi Evrope. . Milan je na San Siru pobedio Rijeku...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.