Izvor: MozzartSport.com, 20.Avg.2020, 19:15

Aris i dalje ima jasan plan: Lansiraćemo Garsiju i prodati ga za velike pare

Pre toga će morati da se dogovore sa Crvenom zvezdom

Status Matea Garsije nije se promenio u poslednjih mesec dana. Odlukom da odbije ponudu Rasinga, pod izgovorom da ne želi da se vraća u domovinu, krilni fudbaler je jasno stavio do znanja da očekuje povratak u Grčku. Odnosno u redove Arisa, a taj transfer bi, zna se odavno, finansirao Olimpijakos. Klub iz Pireja bi na taj način pokušao da oživi karijeru junaka iz Berna, ali...

Crvena zvezda je ogorčena >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na Olimpijakos i ne želi da pusti Garsiju bez 2,2 miliona evra. Toliko ga je srpski šampion platio leta prošle godine...

Međutim, u Arisu se i dalje nadaju povoljnom raspletu. Zagovornik Garsijinog povratka u Grčku je predsednik Arisa Teodoros Karapidis, čiji je Argentinac jedan od ljubimaca. Nedavno je klub iz Soluna produžio ugovor sa Brunom Gamom, što je trebalo da znači odustajanje od Garsijinog dolaska.

Međutim, grčki mediji tvrde da Aris nije digao ruke u znak predaje. Štaviše, danas donose informaciju da će Aris pokušati da pronađe sredstva u budžetu i dovede Matea Garsiju.

U Solunu nisu previše uplašeni zbog loše sezone argentinskog internacionalca u Beogradu. Ubeđeni su da bi u starom okruženju, gde je mažen i pažen, Garsija pokazao koliko zapravo može. Takođe, u Arisu računaju i na Garsijine godine. Odnosno, veruju da bi posle dobih igara u Solunu mogli da zarade ozbiljan novac i da bi ga lansirali u orbitu.

Čeka se stav Crvene zvezde.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.