Argentinski tandem u napadu Intera

Izvor: Mondo, 09.Mar.2018, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinski tandem u napadu Intera

Kapitenu "nerazura" Mauru Ikardiju ovog leta će se pridružiti perspektivni Lautaro Martinez.

Dvadesetogodišnji Martinez preći će u Inter iz Rasinga iz Aveljanede za 24 miliona evra, iako je dugo bio na meti madridskih klubova, Reala i Atletika.

"Lautaro ide u Inter, ostalo je samo da prođe lekarske preglede za transfer u junu", rekao je menadžer Rolando Zarate.

Martinez je ove sezone dao 13 golova na 16 utakmica u prvenstvu Argentine i Kupu Libertadores, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a prošle nedelje u pobedi nad Kruzeirom zabeležio je "het-trik".

Time je istakao ozbiljnu kandidaturu za mesto u reprezentaciji, iako za poziciju najisturenijeg napadača vlada zaista "paklena" konkurencija. Pored Lionela Mesija bi na Mundijalu u Rusiji mogli da zaigraju Ikardi, Gonzalo Iguain, Serhio Aguero...

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.