Argentinac u Zvezdi!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2015, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentinac u Zvezdi!

Novo pojačanje Zvezde stiže iz Turske, momak koji nije nepoznat u evropskim okvirima i koji bi na "Marakani" mogao da oživi karijeru.

Valentin Viola je krilni napadač, može da igra i na mestu ofanzivnog veznog, pre tri godine ga je lisabonski Sporting kao veliku nadu doveo iz argentinskog Rasinga u Evropu.

Platili su oko 4 miliona evra za bivšeg mladog reprezentativca koji je među "Zmajevima" retko dobijao šansu. Postigao je par golova u LE, i u šampionatu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se vratio u domovinu.

Novu šansu u Evropi dobio je u ekipi Karabuka u Turskoj, za koji je odigrao dvadesetak mečeva i dao 3 gola. Violu su svojevremeno želeli Atletiko iz Madrida i Benfika, kao i neki italijanski klubovi, ali se poslednjih par godina nije razvijao prema očekivanju.

Za Zvezdu će biti ogromno pojačanje, trebalo bi već sutra da stigne u Beograd i da za desetak dana debituje za crveno-bele. Sutra bi Zvezda trebalo da predstavi i Mičela Donalda koji stiže iz ruske Mordovije, dok će sa Violom biti zatvoren prelazni rok!

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.