Argentina uskoro dobija selektora!

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2018, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Argentina uskoro dobija selektora!

Još uvek nije zvanično.

Lionel Skaloni, privremeni trener "Gaučosa" će dobiti ponudu da postane zvanični selektor reprezentacije Argentine, rekao je predsednik argentinskog fudbalskog saveza, Klaudio Tapia.

Bivši selektor, Horhe Sampaoli je platio kaznu zbog loših rezultata ove reprezentacije na Mundijalu u Rusiji. Argentina je izbačena u nokaut fazi, Francuzi su zaista bili bolji u tom meču, ali "Gaučosi" su zaista loše odigrali ceo turnir, pogotovo grupnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << fazu.

Skaloni je vodio mlađe kategorije, a onda mu je ponuđeno da privremeno sedne na klupu prvog tima.

On je bio na klupi Argentine na šest prijateljskih utakmica. Izgubio je od Brazila, dva puta bio bolji od Meksika, pobedio Irak i Gvatemalu i remizirao protiv Kolumbije.

Argentinski fudbalski savez smatra da se Skaloni pokazao kao dobro rešenje i želi da mu pruži špansu da vodi Argentinu koja će nastupati sledeće godine pokušati da osvoji Kopa Ameriku.

Mauro Ikardi i Paulo Dibala su dobili šansu kod Skalonija, dok još uvek nije poznato da li će Mesi ponovo obući dres reprezentacije.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.