Argentina ili Holandija? Neka dođe ko hoće

Izvor: B92, 09.Dec.2022, 20:40

"Argentina ili Holandija? Neka dođe ko hoće"

Asistent kod izjednačujućeg pogotka Hrvatske, Mislav Oršić, kaže da mu nije bitno protiv koga će igrati u polufinalu.

Vicešampion sveta je eliminisao Brazil posle boljeg izvođenja penala, a Oršić je u 117. minutu namestio gol Brunu Petkoviću.

"Bila je polukontra, dobio sam loptu i video Petka, poslao mu loptu. I to je to. Imao sam veliku želju da postignem gol, i ovaj se broji", rekao je Oršić.

"Nismo svesni. Kada pogledamo kako je izgledalo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i kako smo ih dobili. Borili smo se, nismo odustajali i vratilo nam se na kraju. Neću ni da gledam Argentinu i Holandiju, neka dođe ko hoće u polufinalu", dodao Oršić.

Lovro Majer je bio jedan od strelaca u penal-seriji.

"Izvan sebe sam, ne znam šta smo napravili. Kada je pogodio stativu Markinjos imao sam osećaj kao nikad do sada. Naježio sam se", rekao je Majer.

Majer kaže da nije bilo panike u trenucima kada su bili u zaostatku.

"Nije bilo straha, nije bilo lako preokrenuti, a kamoli protiv Brazila. Krenuli smo ka golu, dali jedan, hteli i drugi. Na kraju na penale prošli dalje sasvim zasluženo. Potpisujem da sve prođemo ovako do kraja", zaključio je Majer.

Hrvatska će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Argentina – Holandija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.