Arda Turan pucao, čeka ga dugogodišnja robija?

Izvor: Sportske.net, 16.Okt.2018, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arda Turan pucao, čeka ga dugogodišnja robija?

Podignuta optužnica, raspetljana tuča ispred kluba, ali izgleda da je došlo i do obračuna vatrenim oružjem.

Rasplelo se klupko oko Arde Turana i tuče sa popularnim turskim pevačem Berkajem Sahinom.

Sukob je izbio ispred noćnog kluba gde je slavni fudbaler dobacivao Berkajevoj ženi, počela je tuča, i pevač i Arda su zaradili povrede.

Ali "Dejli Sabah" otkriva da je navodno fudbaler Barse na pozajmici u Basakšekiru pucao, a da je zatim ponudio Berkaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pištolj da puca u njega, ako zaista misli da mu je vređao ženu.

Arda je sve demantovao, ali tužilaštvo je pokrenulo postupak, javni tužilac traži 12 i po godina zatvora za slavnog fudbalera i dve za pop zvezdu Berkaja.

"Duh iz lampe" inače jedan od najboljih turskih fudbalera u istoriji je optužen za seksualni napad, posedovanje neprijavljenog oružja, povrede nanete Berkaju i ugrožavanje opšte bezbednosti.

Slike iz bolnice jasno pokazuju pištolj koji je Arda Turan imao sa sobom.

On je inače suspendovan zbog napada i pljuvanja sudije na utakmici u finišu prošle sezone, dobio je 16 mečeva kazne, ugovor sa Barsom mu ističe na kraju godine, neće se vraćati u Kataloniju, osim ako ga klub iz Istanbula vrati na zimu.

Od dolaska u Atletiko, sa kojim je osvojio LE i Superkup u Barselonu, osim prve sezone nije puno igrao, imao je ogromna primanja od blizu 10 miliona evra, Barsa nije mogla da se oslobodi njegovog ugovora.

Karijeru je počeo u Galatasaraju gde je bio kapiten sa 21 godinom.

Video showing showing what Arda Turan got up to on Wednedsay night..

See what happens when there is an international break! pic.twitter.com/PP1f5rqJoU

— Turkish Football (@Turkish_Futbol1) 13. октобар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.